Solucions Integrals

En instal·lar qualsevol de les nostres Solucions Integrals comptes amb un equip de tècnics amb l’experiència necessària per escometre una instal·lació d’alta qualitat. Comprar qualsevol equipament d’ENDESA (Caldera, Aire condicionat, Termo, Escalfador, Calefacció o Energia Solar Tèrmica) és sinònim de qualitat i tranquil·litat. Els tècnics de TESECNIA t’ajudaran a triar la millor opció i cuidaran de tots els detalls.
 • Garantia total

  En comprar qualsevol de les Solucions Integrals ENDESA (Caldera, Aire condicionat, Termo, Escalfador, Calefacció o Energia Solar Tèrmica), l’equip de professionals de TESECNIA estarà disponible per atendre qualsevol avaria en menys de 3 hores, durant les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana els 365 dies de l’any.

 • Instal·lació professional inclosa

  Instal·lació realitzada per tècnics de TESECNIA acreditats i especialitzats en instal·lacions de Calderes, Sistemes de Climatització (aire condicionat i bomba de calor), Termos elèctrics, Escalfadors (atmosfèrics, de tir forçat o estancs) i Energia Solar Tèrmica.

 • Facilitats de pagament

  Gràcies a les nostres Solucions Integrals podràs triar pagament ajornat fins a en 5 anys a través de la factura de la llum o el gas si ets client d’ENDESA. Si optes per la modalitat de pagament al comptat, no tindràs cap pagament extra reflectit en la teva factura de la llum o el gas, ni serà necessari que siguis client d’ENDESA.

 • Equipament

  A ENDESA treballem amb equips de Calderes, Aire condicionat, Termos, Escalfadors i Energia Solar Tèrmica, d’alta qualitat i màxima eficiència de fabricants capdavanters al mercat: Ferroli, Baxi, Viessmann, Chaffoteaux,Toshiba, Mitsubishi, Wesen, Cointra. Equips d’alta qualitat i màxima eficiència.