L’assessorem sobre l’estalvi energètic que pot aconseguir a la seva llar i dels passos que cal seguir per fer-ho.

Eficiència energètica

L’eficiència energètica es fonamenta en la reducció del consum d’energia , mantenint els mateixos serveis, sense rebaixar el confort ni la qualitat de vida, protegint el medi ambient i estalviant diners.

Assessorament energètic

TESECNIA disposa d’un gabinet amb professionals que li oferiran, un servei d’assessorament energètic, adaptat a les necessitats de la seva llar, amb propostes innovadores i solucions eficients, per aconseguir un estalvi de la despesa energètica.

Solucions professionals per a la llar

Els assessors energètics de TESECNIA realitzaran a la seva llar una avaluació del consum de cadascun dels electrodomèstics, aparells electrònics d’àudio i vídeo, televisors, equips informàtics, il·luminació, climatització, calefacció i aigua calenta sanitària, per tal de trobar les millors solucions per protegir el medi ambient i  estalviar diners en les factures de subministraments d’energia sense rebaixar el confort ni la qualitat de vida.

Comenci a estalviar avui mateix

Visiti l’establiment de TESECNIA al carrer Mare Molas, 67 cantonada Av, Països Catalans. Allà, els nostres assessors li oferiran una primera valoració de les accions que cal realitzar a la seva llar.També pot fer una trucada al 977 753 345 o enviar un e-mail a info@tesecnia.com

Et realitzem un projecte sense compromís?

Contacta amb nosaltres i mirarem d’oferir-te solucions com més aviat millor.
Contacta avui mateix!